31Oct
By: yuzdort On: October 31, 2017 In: Genel, Latest News Comments: 0

Whatsapp en sonunda “Kuzenim yazmış” demenize gerek kalmadan, yanlış kişiye veya gruba gönderdiğiniz mesajları silme imkanı sunuyor.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp, bugüne kadar kullanıcılarına gönderdikleri mesajları silme şansı sunmuyordu. Silinen mesajlar, yalnızca kullanıcının ekranından kaldırılırken, karşı taraf silinen iletileri görmeye devam ediyordu.

1 yıldır gelmesi beklenen özellik en yeni bir güncelleme ile, mesajların karşı tarafın ekranında da görünmemesini mümkün kıldı. Fakat gönderdiğiniz mesajları karşı tarafın görmemesini istiyorsanız elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. WhatsApp iletilerin sunuculara aktarılmadan önce ‘herkes için silinmesine’ olanak tanıyor.

WhatsApp’ta yanlışlıkla gönderilen mesajı silmek için tek yapmanız gereken; Silmek istediğiniz mesajın bulunduğu sohbet sayfasına gitmek, mesaja dokunup basılı tutmak ve Sil – Herkesten Sil yolunu izlemek. Başarıyla sildiğiniz mesajlar karşı tarafın sohbetlerinde “Bu mesaj silindi” şeklinde görülüyor. Aynı şekilde sohbet esnasında “Bu mesaj silindi” görürseniz gönderen mesajını herkesten silmiş demektir.

Trackback URL: https://www.yuzdort.com/2017/10/31/whatsapp-artik-kuzenine-suc-atmayi-birakabilirsin/trackback/